Лениві чебуреки з лавашу: секрет неймовірної соковитості

Втомилися від довгого приготування чебуреків? Забудьте про це! Цей рецепт ледачих чебуреків з лавашу заощадить ваш час і порадує неймовірним смаком. Соковитий фарш з сиром, хрустка скоринка та простота приготування - все це робить цю страву справжньою знахідкою для кулінарів-початківців та зайнятих людей, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти на 10 шт.

Курячий фарш - 400 г;

Яйце - 1 шт.;

Цибуля - 1/2 шт.;

Сіль, зелень, перець - на свій смак.

Твердий сир - 200 г;

Лаваш - 10 шт.;

Яйце - 1 шт. для змащування бортиків.

Приготування

  1. Спершу з'єднуємо курячий фарш, зелень, натерту цибулю, яйце, воду, сіль, перець і добре перемішуємо.
  2. На половинку лавашу викладаємо трішки більше столової ложки фаршу. Розмащуємо. Присипаємо натертим сиром, заклеюємо бортики збовтаним яйцем.
  3. Смажимо на краплі олії або на топленому маслі з двох сторін до золотистості на помірному вогні.

Також  раніше ми писали Млинці з мінеральною водою і маслом гхі. Здивуйте родину смачненьким (відеорецепт)