Лінивий Наполеон, готується всього 20 хвилин

Хто не любить торт Наполеон? Його хрусткі коржі, просочені ніжним заварним кремом, тануть у роті, даруючи незабутні смакові відчуття. Але приготування класичного Наполеона може забрати багато часу. Що ж робити, коли хочеться ласощів, а вільного часу обмаль? На допомогу приходить рецепт "Лінивого Наполеона", який готується всього за 20 хвилин. Записуйте рецепт від Дніпровської порадниці.

Інгредієнти:

800 г листкового печива «Вушка»
1 л молока
4 яйця
150 г олії
0,5 ст. цукру
6 ст. л. борошна
щіпка ванільного цукру

Приготування

1. З'єднай яйця, цукор, борошно та ванільний цукор.
2.Добре розмішай масу, влий у неї молоко і помісти на вогонь.
3. Вари крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додай вершкове масло|мастило|, все розмішай.
4.Можна збирати тортик: обмокувати печиво в крем і викладати на блюдо. Не шкодуй цього чудового крему: чим щедріше ти намажаєш печінки, тим смачніше буде.
5.Останній шар печива змасти кремом, що залишився.
6.Присип крем крихтою з печива! Ось і все, найніжніший десерт готовий.