Лише борошно та вода: ледачі чебуреки, які здивують смаком

Хто б міг подумати, що з таких простих продуктів можна приготувати щось таке смачне? Ці чебуреки здивують вас своїм ніжним тістом і соковитою начинкою. Ідеальна закуска для компанії або легкий обід, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Гаряча вода — 250 мл.
Сіль - 1 ч. л.
Борошно - 350 г.
Вершкове масло - 40 г.
Розпушувач — 0,5 ч. л.

Начинка

Зелена цибуля - пучок.
Сир Чеддер.

Приготування

  1. У миску з водою висипаємо сіль, розпушувач і борошно. Розтоплюємо вершкове масло, вливаємо в борошно, замішуємо тісто. Залишаємо тісто під рушником на 15 хвилин. Ділимо тісто на 8 рівних частин, формуємо наші чебуреки.
  2. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, натираємо на крупній терці сир. Загортаємо начинку в інші коржі. Обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін.

Також раніше ми писали Осіння насолода: хрумкі яблучні кільця в солодкому клярі