Люди стояли на колінах і плакали. На Дніпропетровщині простились з солдатом, який пішов з життя після важких поранень (фото)

Місто Покров з Дніпропетровської області втратив ще одного Героя. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Від ускладнень після отриманих у боях поранень, пішов з життя Олександр Анатолійович Машегов, солдат, електрик-моторист електротехнічного відділення ремонтного взводу. Олександру Машегову було лише 38 років. Він захищав Незалежність своєї землі.

З найперших хвилин вторгнення окупантів на нашу землю українська армія проявляє себе як військо Героїв. Показуючи усьому світу безпрецедентну мужність, наші Воїни до останку захищають рідну землю, свій народ, свої родини. Від ускладнень після отриманих у боях поранень, зупинилось серце нашого земляка Олександра Машегова. Солдату, електрику-мотористу електротехнічного відділення ремонтного взводу днями виповнилося 38 років.

Попрощатися з земляком та підтримати рідних на бульвар Шевченка прийшли представники влади, побратими, близькі, знайомі та небайдужі мешканці.

В останню путь захисника проводили стоячи на колінах та з глибокою скорботою в серці.

У цю тяжку мить ми сумуємо разом з рідними...

Вічна пам'ять і слава Герою!

Пам'ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну землю. Їхній подвиг навіки в наших серцях і в історії нашого народу.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним та близьким Героя...

Нагадаємо, раніше ми писали

"Не пробачив би собі, якби залишився". Дніпропетровщина провела востаннє Героя Миколу Бабакіна