Марокканська магія: пухкі млинці з тисячею дірочок

Відкрийте для себе секрети марокканської кухні з цим неймовірно простим рецептом пухких млинців! Ці млинці, відомі як "багрир", готуються з манки та борошна, мають безліч маленьких дірочок і тануть у роті. Їхня пухка текстура та ніжний смак чудово поєднуються з розтопленим вершковим маслом та медом, створюючи справжню насолоду, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Манка - 200 г.
Борошно - 100 г.
Дріжджі - 1 ч. л. без гірки.
Цукор - 2 ч. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Тепла вода - 550 мл.

Приготування

  1. Пробити занурювальним блендером, залишити на 15 хвилин, далі додати 1 ч. л розпушувача і 1 ч. л оцту (6-9%). 
  2. Перемішати та випікати на повільному вогні на сухій сковороді з одного боку. Смачно подати такі млинці з розтопленим вершковим маслом та медом (пропорції 1:1).

Також раніше ми писали Масниця в 2024. Коли святкувати, традиції, звичаї та чому треба задобрювати тещу