Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Якщо дивувати смачною стравою, то тільки такою

Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Дуже радимо приготувати, щоб справді здивувати рідних смаколиком, радить Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

Фарш курячий 500 г.
Панірувальні сухарі 2 ст.л.
Цибуля 2 шт.
Часник 2-3 зубчика.
Яйця 1 шт.
Печериці 200 г.
Вершки 20 % 200 мл.
Спеції.
Зелень.

Приготування:

  1. У фарш додаємо сухарі, натерту цибулину, часник, спеції, яйце та все перемішуємо.
    2. Формуємо котлетки маленького розміру та обсмажуємо з двох сторін.
    3. Виймаємо і в тій же сковорідці обсмажуємо цибулю та шампіньйони.
    4. Коли вода випарується тоді вливаємо вершки та додаємо м’ясні котлетки.
    5. Тушкуємо ще 2 хв і в кінці додаємо зелень.

Нагадаємо, раніше ми писали

Лише за 5 хвилин. Відкрийте для себе секрет китайської закуски з буряка. Так ви точно не готували