Містична осінь: чого варто уникати, щоб не накликати лиха

Осінь вже стукає в наші двері, і з нею приходить час задуматися про те, як уникнути неприємностей та бід у цей перехідний сезон. У нашій культурі існує кілька страшних прикмет, які слід враховувати, щоб оберігати себе від негараздів. Чого не варто робити восени, щоб зберегти гармонію та благополуччя, про це детальніше розповість Дніпровська панорама.

Список із 5 страшних прикмет, пов'язаних з осіннім періодом:

  1. Не підмітайте листя під ногами: кажуть, що підмітання листя восени може "виметати" удачу з дому. Тож краще залиште це заняття на інший час.
  2. Не сідайте на сходинки: в українській традиції вважається, що сидіти на сходах восени може призвести до хвороб та негараздів. Тому краще уникайте цього.
  3. Не розкидайте залишки їжі: восени тварини готуються до зимового сну і розкидані залишки їжі можуть порушити баланс природи. Також це може привабити небажаних гостей.
  4. Не збирайте гриби та ягоди вночі: кажуть, що збирати гриби та ягоди в цей час доби може запросити лихо та злих духів.
  5. Не в'яжіть вузли на волоссі: вважається, що такі вузли можуть перенести негативну енергію. Тому краще уникайте цієї звички восени.

Щоб уникнути бід і неприємностей у цей перехідний сезон, дотримуйтесь цих українських прикмет і бережіть себе. Пам'ятайте, що гарний настрій та позитивні думки також відіграють важливу роль у підтримці гармонії у житті. Залишайтеся в безпеці та насолоджуйтесь красою осені.

Також раніше ми писали Блакитна повня та час працювати над духовним врожаєм. Поради езотериків на кінець серпня