У Решетилівці хочуть придбати громадську вбиральню майже за півмільйона гривіень

У Решетилівці хочуть придбати громадську вбиральню майже за півмільйона гривіень. Про це стало відомо з ресурсу публічних закупівель, повідомляє Дніпровська панорама.

У комунальному підприємстві «Ефект», яке створила Решетилівська міська рада, планують закупити модульну  громадську вбиральню у вигляді МАФа для цілорічного використання. Вбиральня матиме три кабіни для відвідувачів (одна з них має бути пристосована  для людей з інвалідністю). Її планують встановити до жовтня.

Також відомо, що модульна громадська вбиральня раніше запрацювала у Пирятині. Її  встановили поблизу адмінбудівлі міської ради та дитячого майданчика. Модуль придбали торік коштом міського бюджету. Комунальники встановили вбиральню та облаштували прилеглу територію: поклали тротуарну плитку доріжки до споруди та навколо неї.

Вартість модуля становить 316 тис. 333 грн. На будівельні матеріали та облаштування території витратили 7,6 тис. грн. Загалом для міста закупили три модульних вбиральні. Дві останні встановлять згодом у різних частинах Пирятина.

Також раніше ми писали "Золотий ремонт": в Одесі планують відремонтувати одне укриття за понад 4 мільйони 200 тисяч гривень