"Золотий ремонт": в Одесі планують відремонтувати одне укриття за понад 4 мільйони 200 тисяч гривень

В Одесі місцева влада планує провести капітальний ремонт укриття на вул. Спиридонівська, 6 за понад 4 мільйони гривень. Такий тендер розміщено на майданчику Prozorro. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на odessa.comments.ua.

Повідомляється, що дане укриття наразі має статус протирадіаційного. На капітальний ремонт укриття планують витратити 4 218 480 гривень, а замовником робіт стало одеське комунальне підприємство "Сервісний центр".

Відповідно до плану робіт, в укритті повинні розібрати перегородки із гіпсокартону, очистити вручну внутрішні поверхні стін та стелі від олійної  фарби, установити металеві дверні коробки. Також підрядник повинен буде облаштувати вентиляцію та каналізацію із водовідведенням, закупити унітаз та встановити умивальник. І на такий ремонт планується витратитит більше 4 мільйонів гривень. Аукціон повинен відбутися 28 серпня 2023 року.

Нагадаємо, раінше ми повідомляли про те, що у маленькому містечку на Волині відремонтують 300 метрів дороги за 4 мільйони гривень.