Місячний календар стрижок на листопад 2023. Сприятливі дати для процедур з волоссям

Стилісти вважають, що кінець осіннього сезону ідеальний для перетворень. Щоб досягти гармонії та створити вдалий образ, враховуйте вплив Місяця. Місячний календар стрижок на листопад презентувала астролог Сьюзан Тейлор, пише Дніпровська панорама.

Сприятливі для стрижки дні у листопаді

Які сприятливі дні для стрижки у листопаді 2023 року? Третього місяця осені їх буде дев’ять: 4, 7, 14–16, 18, 20, 25 та 27 листопада. У ці дні можна стригтися, робити освітлення, фарбування, завивку, укладання та проводити процедури догляду за волоссям.

4 листопада

У суботу (20–21 місячний день) Місяць, що спадає, переходить з Рака на знак Лева. Волосся стає густішим, блищить і в’ється без хімічної завивки. Сміливо фарбуйте їх, робіть освітлення, стриг і експериментуйте з образом. Це подарує творчий імпульс та допоможе у розвитку кар’єри.

7 листопада

У вівторок (23–24 місячний день) Місяць, що спадає, входить у Діву. Волосся росте швидко, але форма стрижки зберігається незмінною. Стригніть, щоб зміцнити волосся, поліпшити його структуру. Стрижка та зміна відтінку допоможуть отримати нову посаду та вигідну роботу.

14–16 листопада

У вівторок (1–2 місячний день) Місяць, що росте, переходить зі Скорпіона до Стрільця. Стрижка у цей день зміцнить здоров’я, а фарбування волосся залучить гроші.

У середу (2–3 місячний день) Місяць, що росте, в Стрільці сприятливо впливає на волосся. Стрижка і часте розчісування налагодить енергообмін з космосом і позбавить негативу. Астролог Сьюзан Тейлор рекомендує стригтися цього дня.

У четвер (3–4 місячний день) Місяць, що росте, перейде зі Стрільця в Козерога. Стрижка, зафарбовування сивини, завивка пройдуть вдало. Візит до перукаря зміцнить статус та впевненість у собі.

18 листопада

У суботу (5–6 місячний день) Місяць, що росте, з Козерога перейде до Водолія. Волосся перестане сіктися, зміцниться, стане блискучим і шовковистим. Стрижка та фарбування зміцнять ділові зв’язки.

20 листопада

У понеділок (7–8 місячний день) Місяць буде у фазі першої чверті, він перейде з Водолія до Риб. Це чудовий день для експериментів із волоссям. Стрижіться, щоб загострити інтуїцію. Для посилення сексуальності робіть фарбування.

25 листопада

У суботу (12–13 місячний день) Місяць, що росте, буде в Тельці. Знак сприятливо впливає на волосся, вони легко перенесуть завивку та фарбування. Стрижка та красиве укладання цього дня допоможуть зустріти кохання.

27 листопада

У понеділок (14–15 місячний день) настає повня з переходом Місяця з Тельця до Близнюків. Видання All Things Hair вважає, що повний місяць – ідеальний час для стрижки пошкодженого волосся. Вона позбавить туги, зміцнить здоров’я та енергетику. Видання Astrology Answers називає цей день вдалим для нових ідей та сміливих вчинків, так що можна переходити від довгого волосся до ультракоротких стрижок.

У листопаді кардинально змінюйте імідж, експериментуйте з кольором та укладанням. Це підвищить самооцінку та змусить оточуючих подивитися на вас іншими очима.

Несприятливі дні для стрижки у листопаді 2023 року

У листопаді буде десять несприятливих днів: 2–3, 12–13, 17, 21, 23–24, 29–30 листопада. Щоб не порушити енергетичний баланс, зберегти стан волосся незмінним і не розірвати зв’язок з егрегором, в ці дні не стрижіться, обмежте догляд за волоссям миттям, укладанням і зміцнюючими процедурами.

2–3 листопада

У четвер (19–20 місячний день) Місяць, що спадає, перейде з Близнюків до Раку. Волосся неслухняне, погано піддається укладання, а стрижка погіршить здоров’я. Гармонізуйте внутрішній стан і зміцніть дух за допомогою частого розчісування.

У п’ятницю (20–21 місячний день) Місяць, що спадає, буде в Раку. Видання Astrologyk не рекомендує стрижку, фарбування та завивку цього дня. Як привести волосся до ладу? За допомогою миття та оздоровчих процедур. Використовуйте аромаолії та мед, це налагодить зв’язок з природою.

12–13 листопада

У неділю (28–29 місячний день) Місяць убуває в Скорпіоні. Стрижка в неділю під забороною, оскільки зруйнує зв’язок із ангелом-охоронцем. Нігті теж не стриг. Виконайте фарбування та зміцніть волосся хною, басмою.

У понеділок (29–30, 1 місячний день) настане молодик у Скорпіоні. Це невдалий день для візитів до перукаря. Замість стрижки вимийте та висушіть волосся природним чином, зробіть масаж шкіри голови.

17 листопада

У п’ятницю (4–5 місячний день) Місяць, що росте, в Козерозі впливає на самореалізацію. Не стриг, щоб не зірвати плани. Зробіть фарбування хною, басмою, гарне укладання. Використовуйте натуральну косметику, а перед сном покладіть гребінець під подушку і погадайте на нареченого.

21 листопада

У вівторок (8-9 місячний день) Місяць, що росте, в Рибах негативно впливає на шкіру голови і волосся, витончуючи і послаблюючи його. Цього дня не можна стригти та робити фарбування, завивку чи освітлення. Вимийте, укладіть та закріпіть волосся аксесуаром у морській тематиці. Це привабить успіх і зміцнить енергетику.

23–24 листопада

У четвер (10–11 місячний день) Місяць, що росте, буде в Овні. Стригтися не можна. Зміцніть коріння масажем і втиранням в них реп’яхової олії. Вимийте локони і висушіть за допомогою дифузора, щоб створити об’єм і пустотливий образ.

У п’ятницю (11–12 місячний день) Місяць, що росте, перейде з Овна до Тельця. Стрижка в п’ятницю — погана ідея, бо після неї волосся повільно росте. Прочитайте змову: «Поле до зернятка, світло до сонечка, темрява до гребінця, а волосся до волоска». Він зміцнить волосся і прискорить його зростання.

29–30 листопада

У середу (16–17 місячний день) Місяць, що спадає, перейде з Близнюків до Раку. Знак негативно впливає на волосся, і обтяжувати це навантаження стрижкою не потрібно. Будь-які кардинальні дії з волоссям позначаться на здоров’ї. Замініть їх сухим шампунем та акуратною класичною зачіскою.

У четвер (17–18 місячний день) Місяць убуває в Раку. Не підстригайтесь, а забарвіть волосся хною в яскравий колір. Це подарує увагу та любов оточуючих.

В останній місяць осені уважно поставтеся до перукарських процедур, подбайте про стан волосся та шкіри голови. Щоб їм було легше пережити майбутні холоди, стрижіться по Місяцю, зміцнюйте коріння, структуру волосся та особисту енергетику.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі розробили унікальний безкоштовний проєкт для дистанційного навчання дошкільнят. Як отримати доступ до 300 ігор та аудіокниг