М'ясо по-мексиканськи: зачаровує смаком і пікантністю

Хочете спробувати щось новеньке і смачне? Тоді приготуйте м'ясо по-мексиканськи. Цей рецепт неймовірно простий, а результат просто приголомшливий. М'ясо виходить м'яким, соковитим і з пікантним смаком, який зачарує вас з першого шматочка. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Яловичина - 1 кг.
Червона консервована квасоля - 1 банка.
Томати - 1 банка.
Кінза - за смаком.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Часник - 2 зубчики.
Сіль.

Приготування:

  1. Яловичину нарізати на шматочки, тушкувати 1,5 години, коли м'ясо буде майже готовим додати цибулю та моркву.
  2. Подрібнити квасолю і томати в блендері. М'ясо посолити, поперчити, додати квасолю з томатами.
  3. Видавити часник і тушкувати близько 10 хвилин. Додати нарізану кінзу і подавати до столу.

Також раніше ми писали Збиваємо капусту із кефіром. Ліниві капустяні пиріжки: рецепт підказав бідний єврей