На Днепропетровщине депутаты обратились к Президенту Зеленскому

В Новомосковске депутаты горсовета единогласно обратились к Президенту Украины Владимиру Зеленскому по поводу проголосованного и подписанного им Закона «О применении регистраторов расчетных операций в сфере торговли, общественного питания и услуг».

Такое решение избранники приняли на сессии 12 ноября.

7554015512272798974799483969603994111705088n_5dce55267f277

Текст обращения:

"Прийняті закони 128-IX та 129-IX викликали широкий резонанс у підприємницькому середовищі міста Новомосковська.

Надходять численні скарги, стосовно введення в дію законів, які унеможливлюють фізичним особам-підприємцям продовжувати займатись підприємницькою діяльністю.

Починаючи власну справу і ставши фізичними особами-підприємцями, кожен з них обрав модель (групу) оподаткування - єдиний податок чи загальну систему.

Сьогодні відбулася різка зміна правил із одночасними витратами на придбання обладнання, збільшення фінансових санкцій та можливого корупційного тиску зі сторони державних контролюючих органів.

Такі зміни можуть привести до зворотного ефекту і навіть зменшити надходження до місцевого бюджету, збільшити витрати на соціальне забезпечення, збільшити потік трудової міграції з України, знищити дух підприємництва та віру в стабільність відносин держави та малого бізнесу.

Враховуючи вищевикладене, ми, депутати Новомосковської міської ради звертаємось до Президента України Зеленського В.О. з проханням сприяти зменшенню фіскального навантаження та підтримати підприємців, провести додаткове вивчення та обговорення цих законів із залученням представників малого бізнесу, громадських активістів, фахівців, розробників моделі єдиного податку, яка працює в Україні вже багато років.

Від наших дій і рішень залежить майбутнє України! З повагою депутати Новомосковської міської ради".

Смотрите также: Корбан жестко раскритиковал Зеленского: «Это уже не смешно»