На Дніпропетровщині рибалки показали трофеї, які ледь витягли з води (фото)

Перший осінній тиждень, який ще балує бабиним літом, був щедрим до рибалок. Наші кореспонденти зібрали Топ найвдаліших трофеїів у Дніпрі та області, які пощастило взяти рибалкам. Хтось із них сидів з вудкою на Дніпрі, а хтось був на платній водоймі. Ви лише подивіться, який улов у них в руках. Давайте порадіємо за рибалок та побажаємо їм - ні хвоста, ні луски, передає Дніпровська панорама.

Цього красеня виловили у Дніпрі. 

Як розповів рибалка, чотири опарики спокусили на клювання. 12-й розмір гачка, патерностер. І ось він у руках.

А ось таку рибину вдалось впіймати цьому чоловікові вранці у Криворізькому районі Дніпропетровської області. За його словами, о 6.40 ранку він дістав із води ось такого "кабанчика" вагою 9 кг 400 грамів. І хоч це був платний водойм, вражень від трофею - величезна купа.  

Трохи було часу і я не втримався і от такий красень узяв на кукурудзу з підсадкою тапочку

А ось таким трофеєм похизувався знатний рибалка Олексій Волинків. Чоловік каже, що рибилив на платному ставку.

За його словами, це недешеве задоволення коштує 500 гривень, але за задоволення треба платити. І осі він має такого красунчика, якого важко тримати в руках.

Його трофей має вагу 11 кг 700 грамів. У соцмережі, де Олексій виклав фото колеги-рибалки почали говорити, що це фотомонтаж, проте чоловік запевнив, що мав такий чудовий улов.Тож, повіримо на слово та цьому знімку.

Знімаємо тижневий стрес окунями. Клювання рідкісні але влучні. Взяв свій рекорд по окуню -750 грам.

Нагадаємо, раніше ми писали

Смажу рибу тільки на воді, без бризків та горілої олії