На Дніпропетровщині знаходиться неймовірний «Строкатий сад» родини Ємелянцевих (фото)

Про це місце надзвичайної краси на Дніпропетровщині мало хто знає. В нашій області знаходиться чудовий ландшафтний сад родини Ємелянцевих, повідомляє Дніпровська панорама.

«Строкатий сад» родини Ємелянцевих, що знаходиться в селі Дніпровське, не настільки розкручений. Коли ти приїжджаєш сюди, то немов потрапляєш у казковий світ. Тут слід побувати дніпрянам, тим паче це селище знаходиться недалеко.

Він створений руками подружжя Ємельянцевих: Тетяною та Олександром. Дружина – флорист, ландшафтний дизайнер. Її чоловік – створює скульптурки фей, зберігача саду, птахів, риб, кораблів та багато інших. Тобто додає якоїсь загадковості цьому місцю.

В цьому саду побував директор Ботанічного саду ДНУ ім. Олеся Гончара Анатолій Кабар:

Побували в приватному ландшафтному саду подружжя Тетяни та Олександра Ємельянцевих, у селищі Дніпровське Дніпропетровської області. "Пестрый сад". Чи не найкращий iз подібних садів. Дивує їх творча вдача та наснага.

Незабутньо провів день в приємній компанії друзів та однодумців. Провітрив свою голову від зайвих думок. Чарівно. Краса лікує світ! До речі, Олександр виготовляє садові скульптури і на замовлення!!! Окрім того, тут можна придбати і рослини їх розсаднику.

Цей сад вартий уваги любителів красивої природи та витончених скульптур.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщені розкинулись  місцеві Мальдіви з неймовірним пляжем та чистою водою (фото).