На Одещині перейменували вулицю на честь поліцейського з Дніпра, який загинув внаслідок ворожого обстрілу (Відео)

В Одеській області відкрили пам’ятну дошку та перейменували вулицю на честь поліцейського з Дніпра Олександра Коваленка. Він народився на Одещині, але з 2008 року жив та працював у Дніпрі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

З 2014 року Олександр перебував на різних посадах у карному розшуку, мав багато друзів та товаришів по службі у Дніпрі. 27 липня минулого року року, під час виконання службових обов’язків у Донецькій області, Олександр Коваленко загинув внаслідок ворожого обстрілу.

"Олександр для нас був справжнім колегою, надійним другом, товаришем. Завжди протягував руку допомоги, підставляв плече, мужньо і правильно боровся зі злочинністю. Олександр вміло, сумлінно та чесно виконував свої службові обов’язки пов’язані з боротьбою зі злочинністю. Пам’ятаємо як створювався зведений загін, який мав обслуговувати територію звільнену на сході нашої держави. Олександр один з перших виявив бажання поїхати туди, поїхати захищати нашу батьківщину від ворога. Але нажаль, більше року вже минуло, як ми втратили свого колегу. Герої не вмирають і завжди залишаться в наших серцях!", - зазначив заступник начальника поліції Дніпропетровщини Ростислав Горбач на церемонії відкриття.

Також на церемонії відкриття були присутні родина Олександра, начальник відділу управління карного розшуку Дніпропетровської області Станіслав Камінський, представники поліції Одещини, представники громадських організацій та мешканці міста.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що стало відомо про загибель воїна Михайла Коломойця з Дніпропетровщини.