Найбільше в світі любив свою сім'ї. Стало відомо про загибель воїна Михайла Коломойця з Дніпропетровщини

Сумна новина надійшла до Покровської тергромади: 2 квітня 2023 року в районі населеного пункту Часів Яр, Донецької області загинув мужній воїн Коломоєць Михайло Васильович, повідомляє Дніпровська панорама.

Довгі місяці надії, чекання та сподівання не справдились....
Михайло Васильович завжди був спокійний, товариський, мудрий, розсудливий, гарний співрозмовник, людина щирої душі, таким і залишиться в пам'яті всіх тих, хто його знав і кого він так любив.
Покровська громада та всі земляки співчуваємо рідним та близьким, щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай Господь дасть вам сили пережити горе, яке ніколи не мине, не забудеться...
 Вічний спокій душі Михайла Васильовича, - йдеться в повідомленні громади.

Народився Михайло Васильович 15 березня 1967 року в м. Новомосковськ.

З 1974 року по 1982 рік навчався у Коломійцівській середній школі. Потім Михайло Васильович продовжив навчання у Вищому професійному училищі №75 за спеціальністю «Водій-електрик».
Розпочав свою трудову діяльність у ксп ім. Дзержинського водієм.

З 1985 року по 1987 році Михайло Васильович проходив строкову службу в Афганістані. Він ніколи не міг уявити, що вдруге зіштовхнеться з пеклом війни.

Довгий час працював водієм в ТОВ "Обрій". Михайло Васильович завжди брався за будь-яку справу і все в нього виходило, багато років разом з родиною займались тепличним господарством.
Найбільше в світі любив свою сім'ю, з повагою теплотою говорив про свою дружину, гордився своїми дітьми.

З березня 2022 року Михайло Васильович разом з сином, який у 2014 приймав участь в АТО, не роздумуючи пішли захищати країну.

загинув боєць

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі, з якого почалися основні програми підтримки Маріуполя, презентували масштабний проєкт відновлення міста