Найкраща господиня за знаком Зодіаку. Хто вона

Господарство та любов до порядку визначає ваш знак Зодіаку. Так що якщо у вашому будинку постійне безладдя, то не варто звалювати всю провину на гени та погане виховання! Ви – це відображення вашого сузір'я, і вам властиве те, що властиве вашому зодіакальному знаку, повідомляє Дніпровська панорама.

Телець

Бронзова медаль дістається Тельцям — чудовим господаркам, які з величезним задоволенням підтримують у чистоті та порядку будинок, а також годують сім'ю вишуканими стравами. Поки не набридне. Інша річ, що набридає це Тельцям досить скоро, і ось тут уже необхідно вжити заходів, бо гірше буде. Готування краще відразу взяти на себе, а от прибиранням Телець займатиметься доти, доки у неї будуть нові іграшки. Так що розщедрюйтеся на робот-пилосос, парову швабру, мийника вікон та утилізатора вмісту котячого лотка. Але, просто щоб ви знали, це все напівзаходи. Якщо Тельцеві правда набридло прибирати — це означає тільки одне: їй потрібний новий будинок.

Рак

Героїчна господиня: не те щоб Рак щоранку намиває підлогу, але все в неї на висоті: якщо пельмені — то саморобні та вісім тазиків; якщо рушники - то не просто білі, хрусткі і відпрасовані, а настільки відпрасовані, що з них можна спорудити кишенькову гільйотину. Заслужене срібло! Не золото — бо, дорогі Раки, ну не можна так убиватися на ниві домогосподарства, от правда. Все одно не вб'єтеся, ви ж двожильні.

Лев

Золота медаль та звання найкращої зодіакальної господині по праву дістається Левицям. Це їхній будинок виглядає як фамільний замок із п'ятьма дворецькими, навіть якщо це однокімнатна хрущовка. Це їхній борщ, з одного боку, схожий на нектар, а з іншого боку — на важкий наркотик (звикання з першої ложки та вічні ломки!). На щастя, насолодитися усією цією пишнотою здатні мало хто, бо в гості до себе Левиця запрошує тільки тих, кому є сенс усім цим хвалитися.

Козеріг

Трохи не дотягли до трійки лідерів Козерога, про яких нам, власне, нема чого сказати, крім того, що вони просто дуже хороші господині. Це перше, а друге їх це зовсім не напружує. Гірше того, Козероги навіть не мають жодного секрету, в приховуванні якого їх могли б звинуватити всі інші знаки. Спосібом господарювати Козероги охоче діляться з усіма бажаючими. Називається «Просто справедливо розподіли домашні обов'язки між усіма членами сім'ї!»

Нагадаємо, раніше ми писали: Ображаються з приводу: названі найвразливіші знаки Зодіаку