Належать Дніпру та його людям. У мерії зʼявилася експозиція подяк та символічних подарунків місту від військових

Дніпро системно допомагає військовим дронами, РЕБами, технікою, вантажівками, пікапами, квадроциклами та іншим необхідним устаткуванням. На знак вдячності бійці часто передають меру різні відзнаки, утім Борис Філатов завжди наголошує, що всі ці нагороди належать виключно дніпрянам. Аби обʼєднати їх в єдину експозицію, у холі міськради облаштували простір, де виставлено не лише медалі та подяки, а й шеврони, прапори, підписані бійцями бойових бригад, та деякі деталі ураженої ворожої техніки. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

«Наша, так би мовити, колекція нараховує близько ста екземплярів. Тож при цій нагоді я хотів би ще раз подякувати всім містянам, усім платникам податків. Якщо у вас буде така можливість, і ви будете у міськраді, обов’язково подивіться цю виставку. Вона постійно поповнюватиметься», — сказав Борис Філатов, наголосивши, що Дніпро й надалі підтримуватиме Сили оборони.

Нині ж із черговим поповненням експозиції до мерії завітали бійці Об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Оборонці принесли декілька бойових прапорів та подяку громаді Дніпра за надані нещодавно пікапи.

«Сподіваємося, що не тільки для оборони, а й для контрнаступу ці пікапи також стануть у пригоді. Це не є разова допомога. Це — регулярна підтримка від громади Дніпра.

Ми очікуємо зараз і на БпЛА, і також квадроцикли. Однозначно, від нас велика подяка громаді, мерії, депутатському корпусу, меру безпосередньо — за те, що відгукуються, розуміють, що це потреба на лінії фронту, і за те, що регулярно та систематично допомагають нам боронити нашу державу», — зазначив військовослужбовець бригади Володимир.