Названі головні чистюлі за знаком Зодіаку

Є люди, які, здається, від народження ідеально організовують простір довкола себе. А може не здається, а так і є? За словами астрологів охайність - головна якість ряду знаків Зодіаку, ця трійка може затіяти прибирання вночі або вказувати гостям на їхню неакуратність просто в розпал вечірки. Хто це, докладніше розповість «Дніпровська панорама».

Скорпіон

У Скорпіонів складний характер і часто наводить хаос у головах людей. Але, при цьому, вони дуже ревні у наведенні порядку у своєму будинку. Зазвичай, представники цього знаку зодіаку видривають своє "лігво" дочиста, якщо вже взялися за збирання.

Телець

Найвідповідальнішим під час генерального прибирання – Телець. Спочатку він складає список побутової хімії, яка йому знадобиться, після чого починає вибір інструментів для прибирання. Часто зустрінеш у Тельців окремий куточок з великою кількістю очисних засобів і різних девайсів, що навіть найкраща господарка позаздрить. Крім того, до прибирання цей знак Зодіаку найчастіше підключає всіх, хто знаходиться вдома, і вже не важливо – чи згодні вони на це чи ні.

Козеріг

Ну а звання найохайнішого по праву присуджується Козерогам. Схильні до педантичності Козероги можуть витратити свої вихідні на видрівання всього свого житла. Наприкінці прибирання до нього спокійно можна запрошувати ревізора, який ні порошинки в будинку не знайде. Представники цього знаку вважають, що якщо хочеш якнайкраще, то зроби сам. Таким чином, Козероги забираються в основному самостійно.

Читайте також: Названі найстервозніші жінки за знаком Зодіаку