Не гірше за олів’є та крабові салати: салат «Тбілісі» вразить ваших гостей

Забудьте про нудний олів'є! Спробуйте наш рецепт ароматного і ситного салату "Тбілісі". Яскраве поєднання смаків та текстур не залишить байдужим жодного гостя, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Відварена яловичина - 300 г.
Квасоля - 1 банка.
Болгарський перець - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сіль - 1 ч. л.
Оцет - 1 ст. л.
Кінза і петрушка.
Грецькі горіхи.
Хмелі-сунелі.
Сіль.
Оливкова олія.
Лимонний сік.

Приготування

  1. Наріжте відварену яловичину тонкими смужками. Додайте промиту та обсушену квасолю.
  2. Поріжте болгарський перець і цибулю тонкими смужками, змішайте з іншими інгредієнтами. Дрібно наріжте кінзу і петрушку, додайте до салату.
  3. Подрібніть грецькі горіхи і додайте разом із приправою хмелі-сунелі. Заправте оливковою олією, лимонним соком і оцтом, посоліть за смаком. Ретельно перемішайте й подавайте на стіл.

Також раніше ми писали Кому не можна їсти гарбуз