Не треба чекати, коли тісто підійде. Простий рецепт рогаликів

Дуже простий рецепт рогаликів. Цей спосіб приготування ласощів сподобається тим, хто не любить поратися з дріжджовим тістом. Такий рецепт – справжня знахідка для лінивої господині, або для тих, хто завжди поспішає і немає часу на готування. Спробуйте, впевнені, вам дуже сподобається, повідомляє Дніпровська панорама.

Тісто виходить здобним і, що найголовніше, не треба чекати, поки воно підійде, відразу ж після замісу можна починати займатися випічкою. Дуже легко та швидко.

Інгредієнти:

1 пачка (200 г.) олії
3 склянки борошна
2 яйця
1/2 склянки цукру
10 гр. сухих дріжджів
джем чи варення, повидло на ваш смак.

Готуємо:

Борошно просіяти в миску для насичення повітрям. Так рогалики вийдуть пишними. Всипте сухі дріжджі в |борошно і перемішайте. На великій тертці потерти масло  прямо в миску з борошном. Тепер пальцями розітріть борошно з маслом до дрібної крихти.

Збийте яйця з цукром до пишного стану і влийте яєчну масу в підготовлене тісто, замісіть.

Готове тісто можна трохи залишити, хвилин на 10-15, щоб воно «прийшло до тями».

Потім розкатати частину тіста в коло, змастити повидлом, або будь-яким варенням на ваш смак, залишивши сухими краями і порізати на сектори великі або дрібні, як вам подобається. Тепер скачайте рогалики і викладайте на посипане борошном деко.

Можна також спочатку порізати тісто на сектори, потім змастити кожен варенням. Це залежить від консистенції варення та від ваших уподобань. Випікати за 180 градусів хвилин 15-20.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Так робить моя мама. Відомий шеф-кухар розкрив рецепт ідеальних помідорів на зиму