Непередбачена втрата: пішов з життя директор Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти Кривозуб Віктор

У Дніпрі пішов з життя відомий педагог та автор книг, директор Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти Кривозуб Віктор Маркович. Це непередбачена втрата для профтехівської спільноти Дніпропетровщини. Про написав на Facebook Віктор Васіліненко - повідомляє "Дніпровська панорама".

"З великим сумом повідомляємо про непередбачену втрату для профтехівської спільноти Дніпропетровщини. Сьогодні ми вщухаємо серця від скорботи та незаповненого простору, поклавши вічний спочинок шанованому директору Дніпровського регіонального центру професійно-технічної освіти Кривозубу Віктору Марковичу" - написав у соцмережі Віктор Васіліненко.

Віктор Кривозуб за роки роботи на посаді директора Дніпропетровського регіонального центру професійно-технічної освіти є одним із кращих навчальних закладів Дніпропетровської області.

Віктор Маркович був неодноразово відзначений нагородами на регіональному та державному рівнях нагрудними знаками ВАПП: «За вагомий внесок у розвиток професійної освіти», «Відмінник освіти України», «А.С. Макаренко», орденами: Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Асамблеї ділових кіл України «Свята Софія», «Зірка козацької слави», генерала Армії Маргелова, Петра Великого 1 ступеня, української православної церкви «Честь і слава», «Святої Анни», «Преподобного Іллі Муромця», «За професійну діяльність», «Святий апостол Андрій Первозванний», «Золотий хрест честі і звитяги» має відзнаку голови Дніпропетровської облдержадміністрації «За розвиток регіону». Віктор Маркович був автором понад 20 наукових та науково-методичних праць, співавтором книги «Фенікс з Запоріжжя». Видавництвом «Відомі імена» видана книга «Свій вибір»: життя та справа Віктора Марковича Кривозуба».

"Залишивши нам спогади про свою турботу, невтомну працю та доброту, Віктор Маркович завжди буде жити в наших серцях та душах. Його спадок і внесок у розвиток професійної освіти Дніпропетровщини неможливо переоцінити", - написав Віктор Васіліненко у соцмережі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині попрощаються з воїном Сергієм Бистровим.