Ні пам'ятника, ні грошей: на Дніпропетровщині ошукали вдову загиблого воїна на 110 тисяч гривень

У місті Верхівцеве Кам’янського району Дніпропетровської області місцева фірма ритуальних послуг ошукала вдову загиблого бійця ЗСУ на 110 тисяч гривень. Жінка замовила у фірми пам'ятник свому померлому чоловіку, але в результаті залишилася без грошей. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на публікацію потерпілої Ольги Пелехань у Facebook-групі "Типове Верхівцеве".

У соцмережі дружина загиблого воїна розповіла, що ще у травні цього року замовила у місцевої фірмі “Ритуальні послуги” пам’ятник за індивідуальним ескізом для чоловіка. Спочатку Ольга внесла завдаток у розмірі 90 000 гривень, їй видали чек із печаткою, яка пізніше виявилася недійсною. Підприємці пообіцяли дружині загиблого воїна виготовити та встановити пам’ятник до 1 вересня. Пізніше представник фірми приїхав оглянути місце для пам’ятника та попросив ще 20 000 гривень нібито для початку роботи. В результаті жінка віддала підприємцям завдаток в розмірі 110 000 гривень.

У червні жінка кілька разів цікавилася у майстра, як просуваються роботи, але щоразу чула різні відмовки. 15 липня, не дочекавшись взагалі ніяких підтверджень початку робіт, вона розірвала із фірмою договір. Гроші підприємці зобов’язалися повернути до 20 липня. Пізніше жінці стало відомо, що фірму було вже ліквідовано на момент оформлення замовлення. 26 липня Ольга сказала колишнім власникам фірми ритуальних послуг, що подасть на них до суду. Жінка вже написала заяву на шахраїв до поліції та звернулася до мера міста Верхівцеве.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині шахрай ошукував людей, які потерпали від нестачі води внаслідок підриву Каховської ГЕС.