Дніпро комплексно оновлює двір по проспекту Миру, 4 (відео)

У Дніпрі продовжують оновлювати двір на проспекті Миру, 4, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Зараз комунальники розпочали роботу з ремонту зливового колодязя. Місцеві жителі часто скаржилися, що у дворі застоюється вода. Зараз колодязь повністю очищений. Після цього вирішили зробити ще один біля третього під'їзду. Дорожні служби вже вклали 600 м бортового каменю. Згодом оновлять дорожнє покриття, бо тут дуже багато ям. Місцевий мешканець Юрій Іванович прокоментував роботи:

Ми дуже раді, що наразі наш двір оновлюють. Сподіваємось, що буде гарна дорога.

Дмитро Коробов начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР затвердив, що крім дороги, вони зроблять паркувальні «кишені», замінять покриття на тротуарі. Також буде зроблено "кишеню" для сміттєвого баку. Про матусь з візочками та людей з інвалідністю також потурбувалися - для них понизять бордюри.

У цьому році ми змогли поновити ремонти внутрішньоквартальних доріг, бо торік через повномасштабне вторгнення рф та обмеження постанови №590 ці роботи довелося призупинити. Нині наші бригади працюють у різних районах міста. Після просп. Миру, 4 ми перейдемо на просп. Миру, 93. На сьогодні ми працюємо на 6 обʼєктах, 2 -  вже завершили. Загалом за останні 5 років ми комплексно відремонтували 600 дворів, в цьому році плануємо виконати ремонт у близько 100 дворах.

Основна робота була проведена ще у 2021 році. Тут встановили LED лампи на 40 ват. Після прохань містян, сьогодні ще монтують додатково 4 LED світильники на 60 ват. Далі відновлять світильники по проспекту Миру, 2 та 2-А .

Нагадаємо, раніше ми писали, що будівельні майданчики станцій метро у Дніпрі цілодобово обслуговують 30 спеціалістів, щоб убезпечити загрозу затоплень.