Оселедець під шубою рулетом: новий хід для святкового столу
Традиційний салат Оселедець під шубою - це невід'ємна частина будь-якого святкового столу, особливо на Новий рік. Але якщо ви хочете здивувати своїх гостей, приготуйте його в новому, незвичайному вигляді - у вигляді рулету. Цей рецепт дуже простий у приготуванні, але результат виходить просто приголомшливим. Рулет виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Він точно стане головною прикрасою вашого столу на Новий рік, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
Філе оселедця (солона) – 300 гр.
Буряк - 2 шт.
Картопля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Майонез – 150 гр.
Цибуля - 1 шт.
Харчова плівка.
Приготування
- Відварюємо, очищаємо, натираємо на терці буряк, картопля та морква.
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
- Оселедець нарізаємо невеликими кубиками.
- Харчову плівку укладаємо у два шари.
- Викладаємо буряки, формуємо прямокутник, накриваємо харчовою плівкою і руками утрамбовуємо.
- Плівку прибираємо, рівномірно наносимо частину майонезу.
- Викладаємо моркву, потім знову шар майонезу. Далі картопля, шар майонезу.
- У середину прямокутника викладаємо цибулю, зверху оселедець.
- Беремо за краї плівки та акуратно, але не надто повільно згортаємо рулет.
- Злегка ущільнюємо його руками та відправляємо у холодильник на 2-3 години.
Також раніше ми писали Ідеальне поєднання. Салат, який мільйони людей будуть готувати на Новий рік