Оселедець під шубою рулетом: новий хід для святкового столу

Традиційний салат Оселедець під шубою - це невід'ємна частина будь-якого святкового столу, особливо на Новий рік. Але якщо ви хочете здивувати своїх гостей, приготуйте його в новому, незвичайному вигляді - у вигляді рулету. Цей рецепт дуже простий у приготуванні, але результат виходить просто приголомшливим. Рулет виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Він точно стане головною прикрасою вашого столу на Новий рік, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

Філе оселедця (солона) – 300 гр.
Буряк - 2 шт.
Картопля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Майонез – 150 гр.
Цибуля - 1 шт.
Харчова плівка.

Приготування

  1. Відварюємо, очищаємо, натираємо на терці буряк, картопля та морква.
  2. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
  3. Оселедець нарізаємо невеликими кубиками.
  4. Харчову плівку укладаємо у два шари.
  5. Викладаємо буряки, формуємо прямокутник, накриваємо харчовою плівкою і руками утрамбовуємо.
  6. Плівку прибираємо, рівномірно наносимо частину майонезу.
  7. Викладаємо моркву, потім знову шар майонезу. Далі картопля, шар майонезу.
  8. У середину прямокутника викладаємо цибулю, зверху оселедець.
  9. Беремо за краї плівки та акуратно, але не надто повільно згортаємо рулет.
  10. Злегка ущільнюємо його руками та відправляємо  у холодильник на 2-3 години.

Також раніше ми писали Ідеальне поєднання. Салат, який мільйони людей будуть готувати на Новий рік