Осіння насолода: хрумкі яблучні кільця в солодкому клярі

Осінь – пора смачних яблук та гарячих напоїв. А що може бути смачнішим за хрумкі яблучні кільця, обсмажені в солодкому клярі? Цей простий рецепт дозволить вам насолодитися осіннім смаком у кожному шматочку!  Соковиті яблука, хрумкий кляр та ароматна кориця – ідеальне поєднання для затишних вечорів. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. Спробуйте цей рецепт і відчуйте осінню атмосферу у себе вдома!

Інгредієнти

Яблука - 2 - 3 шт.
Яйце - 1 шт.
Цукор - 1 ст.
Молоко - 100 мл.
Борошно - 100 г
Сіль - щіпка.
Мед (для подачі).

Приготування

  1. Збийте яйце з цукром, молоком та щіпкою солі. Додайте трохи кориці до смаку. Поступово введіть борошно, розмішуючи до однорідного стану.
  2. У разі потреби коригуйте консистенцію тіста, додаючи молоко або борошно. Наріжте яблука кружальцями, видаливши серединки, щоб вийшли кільця.
  3. Вмочіть колечко в тісто і обсмажте на сковороді в маслі з обох боків до золотистого кольору. Подавайте яблучні обручки з медом.

Також раніше ми писали Покупці не встигають за цінами. Скільки коштують крупи в Дніпрі (фото)