Нація, яка гостро відчуває несправедливість: Борис Філатов про відкритий лист з вимогою повернути громадянство Корбану

27 липня на сайті "Української Правди" опублікували відкритий лист до президента України. В ньому вимагають повернути громадянство голові Штабу тероборони Дніпра Геннадію Корбану. Наразі його підписали 119 відомих українців, втім долучитися до ініціативи може кожен. Про це розповів міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Дніпровська Панорама.  

Під листом підписалися десятки мерів міст України, лідери громадської думки, волонтери, письменники, правозахисники. Єдине прохання, з яким звертаються до Володимира Зеленського – виправити помилку та відновити справедливість відносно голови Штабу тероборони Дніпра Геннадія Корбана. 

Я ніколи не думав, що стільки людей підтримають нашу ініціативу. Людей зовсім різних, яких часом зовсім нічого не об'єднує. Але ми – нація, яка гостро відчуває несправедливість. Чому це для мене момент істини? Тому що тут став моральний вибір - заступитися за правду чи злякатися, – написав Філатов. 

Міський голова Дніпра зазначив, що долучитися до збору підписів зможуть усі бажаючі. Невдовзі з'явиться петиція до президента з вимогою повернути громадянство України Геннадію Корбану. 

Раніше ми повідомляли: Громадянство Корбану: українці написали відкритого листа до президента