Рецепт вашої мрії. Пиріг з вишнею "Все змішав і в духовку"

Ніжний пиріг, що буквально тане в роті, з вишнею «Все змішав і в духовку» готується неймовірно швидко і просто. Менш ніж за 1 годину ви зможете подати до чаю смачний і ароматний вишневий пиріг, повідомляє Дніпровська панорама.

Як приготувати пиріг з вишнею

Для пирога можна використовувати свіжу чи заморожену вишню без кісточок.

Заморожену вишню слід заздалегідь розморозити і відкинути на друшляк, щоб позбутися зайвої вологи.

При використанні свіжих ягід їх можна змішати з невеликою кількістю цукру і відкинути на друшляк - таким чином піде зайвий сік. Або, перед тим як викладати ягоди на пиріг, обваляти їх у невеликій кількості крохмалю.

У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор та сіль. Перемішуємо віночком.

Вливаємо кефір кімнатної температури, олію і ще раз перемішуємо.

Борошно змішуємо із содою і просіюємо в тісто. Перемішуємо тісто до однорідної консистенції без грудочок.

Форму для випікання змащуємо шматочком вершкового масла або рослинним. Переливаємо тісто у форму.

Зверху на тісто викладаємо вишню.

Випікаємо пиріг з вишнею в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці протягом 35 хвилин.

Готовий пиріг даємо злегка охолонути, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Смачного!