Після Каховки про "дармоїдів" з ООН заговорили усі: мер Дніпра Філатов згадав, що критикував міжнародну організацію за бездіяльність ще більше року тому

Мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці на Facebook згадав, як ще більше року тому різко розкритикував моніторінгову місію ООН за бездіяльність та відмовився зустрічатися з її представниками. Тоді від міського голови Дніпра почали "вимагати пояснень" різні активісти, політики та ЗМІ. Через рік та місяць, після підриву росіянами Каховської ГЕС та невиразну реакцію ООН на екологічну катастрофу на півдні України, про бездільність цієї міжнародної організації нарешті заговорили усі інші на чолі з Президентом. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

"Рівно один рік і місяць тому я назвав весь цей непотріб з ООН та інших "червоних хрестів" дармоїдами та відмовився з ними зустрічатися.
Рівно один рік та один місяць.

У відповідь «вільна» преса, дипломати та різні активні громадяни закликали мене до відповіді та лаяли всякими гидкими словами.
А депутати зі "Слуги Народу" навіть створили ТСК, відрядили її до Дніпра та вимагали від мене пояснень.

Пройшов рівно рік і рівно місяць.
Після Каховки про "дармоїдів" з ООН заговорили усі.
На чолі з Президентом.

А мені хотілося б, щоб ті, хто сидячи в парламенті, у своїх редакціях і просто на кухнях, розповідали, що я «ображаю міжнародні організації», хоча б вибачилися.
Але, розумію, що без варіантів", - написав у соцмережі Борис Філатов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що вночі 11 червня ворог намагався атакувати Дніпро безпілотниками.