Війна безжально забирає життя наших захисників. На Дніпропетровщині попрощаються з 33-річним Олександром Мартиненком

7 червня 2023 року військовий Олександр Мартиненко з Синельниківського району Дніпропетровської області загинув у селі Нововодяне Сватівського району Луганської області від смертельних осколкових поранень. Загиблому воїну було 33 роки. Церемонія прощання з українським захисником відбудеться 11 червня. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку Синельниківської міськради на Facebook.

Ще у травні 2022 року Олександр Мартиненко пішов захищати Батьківщину від російських загарбників. Він служив у гранатометному взводі механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ.

"З першого і до останнього дня служби Олександр підтримував своїх побратимів, був вірний народу України. Прагнув, щоб держава була незалежною, єдиною, вільною. Щоб українці відчували спокій та жили під мирним небом.

Гірка втрата болем озивається в серці кожного жителя нашої громади. Та найважче сьогодні матері, яка втратила сина, сестрі, яка залишилась без братової підтримки, дівчині, яка ніколи не обійме свого коханого.

Щирі і сердечні співчуття близьким та рідним загиблого, бойовим друзям", - йдеться у повідомленні міськради Синельникового.

Прощання з Олександром Мартиненком відбудеться у Синельниківському районі у неділю, 11 червня, з 11:00 за адресою: с. Новоолександрівка, вулиця Молодіжна, 47.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у бою загинув Дмитро Лаптєв з Дніпропетровщини.