Пісні деруни з грибами: смак, що зігріє душу в піст
Великий піст – час для духовного очищення та стриманості в їжі. Але це не означає, що потрібно відмовлятися від улюблених страв. Спробуйте пісні деруни з грибами – ситні, ароматні та неймовірно смачні. Ця страва стане чудовим варіантом для тих, хто постить, а також для вегетаріанців та всіх, хто любить смачно поїсти, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Відварене картопляне пюре - 500 г.
Сіль, перець.
Борошно - 5-6 ст. л.
Печериці - 300 г.
Цибулина - 1 шт.
Приготування
- Цибулю нарізати на кубики та обсмажити до золотистого кольору, додати нарізані печериці, сіль, перець, готуємо до готовності, щоб волога із грибів повністю випарувалася. Також можна додати зелень.
- До пюре додаємо сіль, перець, борошно і замішуємо липке тісто (борошна більше не додавайте). Формуємо. Смажимо на середньому вогні, з кожної сторони по 3-4 хвилини.
Також раніше ми писали Класика, що завжди в тренді: сосиски в тісті – улюблена випічка на всі часи