Пісні деруни з грибами: смак, що зігріє душу в піст

Великий піст – час для духовного очищення та стриманості в їжі. Але це не означає, що потрібно відмовлятися від улюблених страв. Спробуйте пісні деруни з грибами – ситні, ароматні та неймовірно смачні. Ця страва стане чудовим варіантом для тих, хто постить, а також для вегетаріанців та всіх, хто любить смачно поїсти, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Відварене картопляне пюре - 500 г.
Сіль, перець.
Борошно - 5-6 ст. л.
Печериці - 300 г.
Цибулина - 1 шт.

Приготування

  1. Цибулю нарізати на кубики та обсмажити до золотистого кольору, додати нарізані печериці, сіль, перець, готуємо до готовності, щоб волога із грибів повністю випарувалася. Також можна додати зелень. 
  2. До пюре додаємо сіль, перець, борошно і замішуємо липке тісто (борошна більше не додавайте). Формуємо. Смажимо на середньому вогні, з кожної сторони по 3-4 хвилини.

Також раніше ми писали Класика, що завжди в тренді: сосиски в тісті – улюблена випічка на всі часи