«Попри війну приділяємо увагу дитячому спорту». Філатов показав перебіг ремонту спортшколи № 2, якій місто знайшло нове приміщення (фото)

У Дніпрі облаштовують нове приміщення дитячо-юнацької спортивної школи № 2, де загалом навчаються понад 760 дітей. Коштом міста тут роблять комплексний ремонт та встановлюють сучасне обладнання, повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

Це суттєво підвищить якість занять, адже раніше тренувальна база розташовувалася у будівлі, зведеній ще у 1938 році.

Місто знайшло для цієї дитячої спортивної школи нове приміщення — в новобудові. Ми закінчуємо цей ремонт і вже за декілька тижнів відкриватимемо школу. Повністю придбаємо все нове обладнання. Фактично школа працюватиме «з нуля». Ми дуже пишаємося тим, що під час повномасштабної агресії ми не припиняємо опікуватися нашою малечею та продовжуємо приділяти увагу дитячому спорту, — сказав мер Дніпра Борис Філатов під час огляду перебігу ремонту.


Так у новому приміщенні, що на вулиці Ламаній, готують зони для стрибків на батуті та хореографічної підготовки. У роздягальнях роблять окремі санвузли та душові, оздоблюють і кімнати для тренерів. Водночас територію для батьків та відвідувачів школи будують з урахуванням вимог доступності.

Дітям, тренерам і навіть батькам буде дуже зручно тренуватися та знаходитися тут. Будуть новенькі батути олімпійського ґатунку — Eurotramp. Сподіваємося, що все в нас буде добре, і вже чекаємо на відкриття нового приміщення, — зауважує директор спортивної школи № 2 Сергій Теодорович.

Також раніше ми писали Де в Дніпрі надається безкоштовна ургентна та планова стоматологічна допомога