Потрапив під обстріл: у дніпровській лікарні помер 26-річний рятувальник

У Дніпропетровській обласній лікарні Мечникова помер 26-річний рятувальник із Донецької області Юрій Мінаков. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прес-службу головного управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Непоправна втрата у сім'ї рятувальників Донецької області. Обірвалося життя нашого колеги, пожежника-рятувальника 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління молодшого сержанта служби цивільного захисту Юрія Мінакова. Йому було лише 26. Немає слів, щоб передати ними всю гіркоту втрати, - розповіли колеги Юрія.

14 серпня рятувальник виїхав на гасіння складу у місті Білицьке Покровського району Донецької області. Під час ліквідації полум'я Юрій потрапив під обстріл російських військових та отримав смертельне поранення.

Чоловіка евакуювали до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Лікарі до останнього боролися за життя рятувальника, але виявилися безсилими. Керівництво та співробітники Головного управління висловили глибокі співчуття рідним та близьким Юрія.

Раніше ми повідомляли: Зросла кількість загиблих після нічного обстрілу Марганця та передмістя