Працюватиме спецбригада. У Дніпрі з 14 по 18 жовтня боржникам відключать воду (адреси)

У зв’язку із заборгованістю мешканців Чечелівського району міста, з 14 по 18 жовтня 2024 року спеціалізованою бригадою КП «Дніпроводоканал» будуть проводитись заплановані відключення послуги з централізованого водовідведення абонентам багатоквартирних будинків. Загальна сума боргу мешканців даних адрес перед підприємством становить 447 148,57 грн. Детальніше розповість Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Шановні містяни! Всі відключення завжди проводяться тільки після завчасного попередження споживачів та відповідно до Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р. Для того, щоб вашу квартиру не відключили від послуги з централізованого водовідведення, просимо вас не накопичувати борги, відповідально ставитись до своєчасної оплати рахунків за воду та обов’язково вирішити питання наявної заборгованості.

Також нагадуємо, що КП «Дніпроводоканал» розуміє складне фінансове становище багатьох родин в умовах воєнного стану і підтримує споживачів у складний час, пропонуючи укласти договір реструктуризації.  Укладання такого договору дозволяє поступово погасити борг без ризику відключення послуг. Для укладання договору реструктуризації звертайтеся до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонентних служб за зручною адресою в розділі Контакти.

Просимо вас бути відповідальними, щоб зберегти доступ до важливих комунальних послуг, - написано в повідомленні КП Дніпроводоканал.

 

Нагадаємо, раніше ми писали

Незвичайне явище у Дніпрі: липи вкрилися тисячами комах (фото)