Продавці самі не очікували. Скільки коштують фрукти у Дніпрі (фото)

Літо в самому розпалі, і хоч зі зрозумілих причин, дешевої черешні та абрикосів ми так і не дочекалися, ще є надія, що інші сезонні фрукти не будуть такими дорогими. Дніпровська панорама продовжує тримати вас в курсі актуальних цін на популярні товари у Дніпрі.

На імпортні персики та нектарини часто бувають акції

Сьогодні на прилавках магазинів велика кількість привозних фруктів. Саме тому супермаркети міста часто знижують ціну. Так, іспанські персики зараз коштують 60–66 грн. за кг, нектарини продаються за такою самою ціною. Інжирні персики, як завжди, дорожчі - 82 грн. за кг, але й акції на них бувають часто.

Місцеві сливи поки не надто доступні

Українські сливи вже почали масово з'являтися у магазинах. Однак поки що за ціною вони не поступаються привозним. Сьогодні за кіло слив доведеться заплатити від 60 грн. за кг.

Щоправда, на торгових лотках вони трохи дешевші – 50 грн. за кг. А продавці фруктів впевнені, що ціни будуть падати, бо цього року у нашому регіоні слива добре зав'язалася.

Виноград почав дешевшати

Асортимент винограду став різноманітнішим, а ціна на нього поступово знижується.

Вже зараз виноград коштує від 85 грн. за кілограм, а на акції чорний можна купити за 69 грн. І у продажу можна знайти не тільки "пластиковий" киш-міш, а й інші сорти.

Дині стали доступнішими

На початку сезону багато хто побоювався, що високі ціни на дині триматимуться. Але на щастя любителів цих ласощів їхня вартість суттєво знизилася.

Сьогодні на лотках диньку-колгоспницю можна купити по 50 грн. за кг (у магазинах та сама ціна - 49,90). Ароматну торпеду продають дорожче – 60 грн. за кг у магазині (на акції), на фруктових лотках – 75 грн. за кг.

Також раніше ми писали Ціни на “Білозерку” прийшли до тями. Скільки коштують овочі у Дніпрі (фото)