Простий торт до чаю: рецепт для господинь, у яких немає часу на випічку

Хто сказав, що приготувати смачний домашній торт із простих інгредієнтів – це довго та складно? Пропонуємо простий рецепт, який зможе приготувати кожен, навіть якщо у вас зовсім мало часу. Цей торт не лише смачний, а й неймовірно ніжний. Детальний рецепт розповість Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

яйця курячі - 3 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - 180 г;
кефір - 250 мл;
сода - 0,5 ч. л.;
рослинна олія - ​​100 мл;
борошно - 250 г;
какао - 3 ст. л.;
розпушувач - ч. л.;
вершки – 400 мл;
варене згущене молоко – половина банки.

Приготування

Яйця у глибокій тарі треба посолити та збити до однорідності. Щойно жовтки змішалися з білками, висипаємо в суміш цукровий пісок і продовжуємо збивати міксером до розчинення піщин.
У кефір висипаємо соду і очікуємо, доки продукт вступить у реакцію. Додаємо кефір у яєчну суміш, інтегруємо ложкою компонент у масу.
До борошна просіюємо какао та розпушувач, перемішуємо сипучі продукти. Борошно висипаємо частинами в яєчну суміш, поступово вводимо за допомогою віночка.
Розділяємо тісто на 3 рівні частини, по черзі випікаємо кожну. На лист складаємо пергамент, виливаємо на дно частину тіста і розподіляємо по поверхні. У печі за температури 180 градусів випікаємо 8-10 хвилин.
Вирівнюємо краї кожного коржа, щоб вони були однакові.
Вершки зі згущеним молоком збиваємо міксером до стійких піків. Крем намазуємо на кожен корж, збираємо торт. Не забуваємо змащувати кремом бортики та верхівку.
Залишки від коржів подрібнюємо у блендері. Бісквітною крихтою посипаємо всю поверхню торта.
Десерт повинен постояти в холодильнику щонайменше пару годин.

Поради:

Для більш насиченого шоколадного смаку можна додати|добавляти| в тісто трохи розтопленого шоколаду.
Для соковитості коржі можна просочити сиропом чи соком.
Для різноманітності можна додати крем горіхи або родзинки.
Цей простий рецепт дозволить вам приготувати смачний домашній торт лише за годину. Порадуйте себе та своїх близьких!
Prostyy tort do chayu: retse