«П'ятихвилинка» з тунцем: салат, який врятує ваш обід, коли немає часу

Свіжий, ситний та неймовірно швидкий у приготуванні — цей салат стане вашою паличкою-виручалочкою. Завдяки цікавій подачі яєць у вигляді тонкого млинця та поєднанню консервованого тунця зі свіжим огірком, ви отримаєте ідеальний баланс текстур та смаків. Мінімум інгредієнтів, максимум користі та яскравого смаку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

яйця - 2 шт.
свіжий огірок - 1 шт.
цибуля - 1/2 шт.
консервований горошок- 3 ст. л. 
тунець-1 банка.
кріп.
діжонська гірчиця - 1 ч. л.
майонез.

Приготування

  1. Збийте яйця та підсмажте тонкий млинець, дайте охолонути й наріжте соломкою. 
  2. Додайте нарізаний огірок, цибулю, тунець, зелень і горошок. Заправте майонезом та діжонською гірчицею, перемішайте — готово.

Також раніше ми писали Скільки коштує приготувати салат Олівʼє в Дніпрі