П'ятниця 13 і затемнення Сонця: названі найнебезпечніші дні жовтня

За словами астрологів та мольфарів, у кожному місяці року є дні, в які все може валитися з рук і людину переслідують невдачі разом з апатією. У жовтні на думку експертів буде 5 діб, у які потрібно бути обережнішими. Про це розповість Дніпровська панорама

9.10 – Венера переходить у сузір'я Діви

У цей день у цей день вшановується пам'ять. Для людей це подіє так само – багатьом буде важко братися за важливі відносини, т.к. енергія витрачатиметься на мінімальну підтримку організму. Цього дня краще утриматись від активності.

13.10 – П'ятниця 13-те

День буйства темних сил. Небезпека відчути на собі дурні флюїди стає очевидною. Важливо постаратися у такі моменти не нажити нових ворогів.

14.10 - Затемнення Сонця

Час, коли весь світ буде підданий хаосу. Сонце з Місяцем з'єднаються у Терезах, тому на поверхню вийдуть емоції та проблеми з ними пов'язані. Багатьом нагадають про себе події минулого, через що на душі буде тяжко. Справедливої справи оточуючих зараз чекати не варто.

20.10 – аспект Меркурій + Сонце

На час з'єднання планет небажано планувати далекі поїздки, краще утриматися від фінансових ризиків та витрат. Фатальними можуть стати конфлікти. Варто дотримуватися граничної обачності, чого б це не стосувалося.

22.10 – Меркурій переходить у сузір'я Скорпіон

День не підходить для подорожей, поїздок, відряджень. Безпечніше залишитися на місці. Люди зіткнуться з плутаниною у справах та свідомості. 22 жовтня набагато легше здійснити прорахунок та бути обдуреним кимось.

Читайте також: Таємничий радянський бункер та вовче лігво: міфи про Безп'яту балку у Дніпрі