Ракетний удар по Павлоградському району: загинули двоє бійців Нацгвардії

Російські терористи в ніч з 30 квітня на 1 травня здійснили ракетний обстріл Павлоградського району Дніпропетровської області. Внаслідок тієї атаки декілька десятків людей постраждали, серед них були діти. Були пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки, шокли, дитсадки, автівки, магазини та інші будівлі. Згодом стало відомо про двох загиблих в результаті ворожої ракетної атаки. Це були двоє бійців Національної гвардії, 25-річний Кльосов Євгеній та 23-річний Мажуга Богдан, які знаходились саме в той момент на бойовому чергуванні у Павлограді. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

25-річний боєць Нацгвардії Кльосов Євгеній був родом з Павлограда Дніпропетровської області. І саме у рідному місті він у трагічну ніч нес бойове чергування.

"Загинув наш земляк Кльосов Євгеній.
1 травня під час бойового чергування, в результаті ракетного удару по м. Павлоград загинув наш земляк Кльосов Євгеній, 1998 року народження.
Від імені Павлоградської громади міський голова Анатолій Вершина, Павлоградська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати.
Доземний уклін воїну-захиснику. Вічна пам’ять і слава Герою", - йдеться у повідомленні Павлоградської міськради.

23-річний боєць Нацгвардії Мажуга Богдан був родом з Лозівської громади Харківської області. Він також був на бойовому чергуванні під час ракетної атаки на Павлоградський район.

"У Павлограді загинув захисник з Лозівської громади.
Богдан Мажуга служив в Національній гвардії України, був стрільцем 1-го стрілецького батальйону військової частини 3024. Вночі 30 квітня 2023 року саме був на бойовому чергуванні, в результаті ракетного удару героїчно загинув.
Богдан народився 4 квітня 1999 р. у с.Мальцівське, Лозівського району. Навчався у Новоіванівській загальноосвітній школі, після закінчення вступив до Панютинського професійного аграрного ліцею, отримав кваліфікацію «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Хлопець мав багато друзів, захоплювався технікою та спортом.
Строкову службу проходив у м. Львів в Національній гвардії України. Прослуживши 9 місяців, перейшов на контрактну службу до Павлограда.
Богдан був порядною людиною з великим серцем та залізною витримкою, бо які життєві негаразди не спіткали б його, він завжди вчиняв справедливо та розумно. Чоловік не дочекався дітей, залишилась дружина та батьки.
Щирі співчуття рідним та близьким!
Вічна пам'ять!", - йдеться у повідомленні Лозівської територіальної громади.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблих захисників України.