Рибні котлети з консерви та рису, не поступаються м'ясним

Урізноманітнити меню і порадувати своїх близьких можна простими і корисними рибними котлетами. А з консервованої риби можна дуже недорого організувати це смачне блюдо. При достатньому досвіді воно цілком може стати «коронним». Ще один плюс – його швидкість, якщо рибні консерви під рукою, за півгодини можна організувати приголомшливий сніданок чи обід, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  •  Рис – 160 г 
  •  Тунець – 2 консерви
  •  Зелень
  •  Цибуля – 1 шт.
  •  Яйце – 1 шт.
  •  Панірувальні сухарі

Приготування:

Змішуємо відварений рис, яйце, зелень, цибулю, тунець. Усе гарно перемішуємо, формуємо котлетки.

Опускаємо в панірувальні сухарі і щільно їх обвалюємо.

Обсмажуємо під кришкою з двох боків до золотистої скоринки. Викладаємо котлетки на паперовий рушник. Охололі вони навіть смачніші.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Як закохатися у вівсянку: корисний рецепт на усі часи