Рибні котлети з консерви та рису, не поступаються м'ясним
Урізноманітнити меню і порадувати своїх близьких можна простими і корисними рибними котлетами. А з консервованої риби можна дуже недорого організувати це смачне блюдо. При достатньому досвіді воно цілком може стати «коронним». Ще один плюс – його швидкість, якщо рибні консерви під рукою, за півгодини можна організувати приголомшливий сніданок чи обід, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Рис – 160 г
- Тунець – 2 консерви
- Зелень
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі
Приготування:
Змішуємо відварений рис, яйце, зелень, цибулю, тунець. Усе гарно перемішуємо, формуємо котлетки.
Опускаємо в панірувальні сухарі і щільно їх обвалюємо.
Обсмажуємо під кришкою з двох боків до золотистої скоринки. Викладаємо котлетки на паперовий рушник. Охололі вони навіть смачніші.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Як закохатися у вівсянку: корисний рецепт на усі часи