Російські серіали та музика: скільки людей перестали споживати контент окупанта

Понад 40% українців перестали дивитися російські серіали та слухати російську музику, про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», передає Дніпровська панорама

Загалом майже 60% українців не слухали російську музику протягом останнього півроку і ця цифра зросла майже вп’ятеро від початку повномасштабної війни. 18% відповіли, що не слухали її раніше і зараз не збираються.

Також до початку повномасштабного вторгнення частіше за інших російські серіали дивилися старші люди (віком від 50 років). Російську музику слухали молодь та середнє покоління (36-50 років). У цих категоріях найбільше людей, які й продовжили споживати російський контент після повномасштабної війни.

Нагадаємо, що Верховна Рада проголосувала за закон, який забороняє російську музику в українських медіа та громадському просторі на період до звільнення всіх окупованих українських територій та припинення агресії з боку рф. Йдеться про радіо, телебачення, розважальні заклади, громадський транспорт (комунальних та приватних перевізників), заклади освіти, готелі та ресторани, кінотеатри та інші громадські простори. 

Читайте також: Мовчки підтримують режим кремля: ТОП українських зірок, які відхрестилися від війни