Росіяни вдарили по Дніпропетровщині: повний звіт

23 серпня росіяни вдарили по Дніпру ракетою, влучили в приватний сектор, внаслідок чого від одного будинку нічого не лишилося. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела.

Ще дві оселі пошкоджено. З людей ніхто не постраждав. Ворог обстріляв Криворізький район: по Мар‘янському вдарили з Ураганів. Поранення дістав 60-річний чоловік. Його шпиталізували. В селі горіли півдесятка житлових будинків, господарчі споруди, також зайнялася суха трава. Пожежі ліквідовані.

Окупанти атакували і Нікополь. Місто двічі обстріляли. Ствольна артилерія і Гради. Ворог застосував три дрони-камікадзе. В місті сталися пожежі у приватному секторі, пошкоджено житлові будинки, газопровід, водно-спортивний комплекс. П’ять літніх будинків для відпочинку зруйновано. Українські військові знищили три російських безпілотники-розвідники. В інших районів області – ворожих обстрілів не зафіксовано. 

Окупанти продовжують терор, але досі так і не зрозуміли найголовнішого – Україну ніхто не здолає. Ніколи. Ворог думав, що ми здамося. Окупанти судили по собі. Але українці борються за свою свободу і переможуть. Мирного вечора, величний народе величної країни, - сказав голова ДОР Микола Лукашук.

Раніше ми повідомляли: Зруйновано приватні будинки звичайних людей: мер Дніпра повідомив про наслідки обстрілу