Розбиті вікна і пошкоджені покрівлі відновимо найближчим часом: мер Дніпра Філатов побував на місці ракетного удару (Фото)

Мер Дніпра Борис Філатов приїхав на місце ракетного удару, який стався 26 листопада та поспілкувався з людьми постраждалими внаслідок прильоту. У себе на сторінці міський голова поділився емоціями, після побаченого жаху, який принесли російські окупанти на наші землі. Філатов також зазначив, що місто докладе максимальних зусиль для того, щоб допомогти людям, які втратили будинки та майно. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама із посиланням на відповідний пост

Без цікавості і здивування споглядаю, як деякі телеграм-канали розганяють черговий бруд. Нібито я присвячую себе політичним спекуляціям, поїдаючи устриці десь у серці Парижу. І все це, мовляв, замість того, аби опікуватися справами міста.
Утім, мамкиним політтехнологам, які штампують ці тексти фактично коштом платників податків, я хочу вкотре дещо порадити.
Спробуйте зробити щось трохи складніше, аніж просто лінійно облизувати високих начальників за кошти платників податків.

Візьміть моє взуття і пройдіть мій шлях.
Приїдьте у двори, куди вчора влучила чергова російська ракета.
Поговоріть з людьми, які втратили все, що будували і оберігали роками.
Розрадьте тих, у кого постраждали рідні.
Усіх, хто відчуває себе розгубленим і вирваним з рідного місця.
Але ж вам до цього діла немає, чи не так?
Іноді курка на вулиці з розбомбленої будівлі краще ніж деякі люди…

Та менше з тим.
Шановні земляки.
Всі, з ким ми встигли і не встигли сьогодні зустрітися.
Будь ласка, тримайтеся.
Місто зробить все, аби по максимуму відшкодувати збитки, завдані вашому майну рашистами.
Та для початку вам треба звернутися до адміністрації свого району — за оцінкою пошкоджень. А далі ми знайдемо спосіб, аби компенсація зросла до 1 млн грн.
( І сподіваюся, що й держава так само вчасно посилить наші зусилля з відшкодування )

P.S. Вибачаюся перед мешканцями будинків ОСББ, з якими ми не встигли поговорити. Розбиті вікна і пошкоджені покрівлі у ваших будинках відновимо найближчим часом, - пише Борис Філатов.  

Нагадаємо, вчора вранці, приблизно об 11:30, 26 листопада, Дніпро знову зазнав ворожої ракетної атаки, потрапив під удар приватний сектор: зруйновано сім будинків та знайдено десятки постраждалих. Сьогодні стало відомо, що внаслідок вчорашньої атаки загинула одна людина

Читайте також: Ракетний удар по Дніпропетровщині: залізниця довго не працюватиме