Розраховане на 150 осіб: як працює укриття в школі №53 у Дніпрі

У четвер, 8 червня, черговий по місту заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міськради Підлубний Едуард перевіряв виконання доручень мера Бориса Філатова щодо облаштування тимчасових укриттів у місті Дніпро. В рамках чергування заступник міського голови Едуард Підлубний проінспектував укриття, яке знаходиться в будівлі школи №53 на вул. Тополина, 35. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Приміщення укриття в школі №53 розраховане на 150 осіб. Загальна його площа 228 кв. м. Укриття забезпечено електроживленням, штучним та аварійним освітленням, Wi-Fі, системами водопроводу та каналізації, а також системою вентиляції, має 2 евакуаційні виходи. Тут є запаси бутильованої питної води, аптечка, стільці, вогнегасники.

“Сьогодні я перевірив виконання доручень міського голови щодо облаштування тимчасових укриттів у місті. Укриття, яке я перевірив сьогодні, знаходиться в будівлі школи  № 53 за адресою вул. Тополина, 35. Воно є офіційним та має відповідний акт ДСНС. 

Можу сказати, що укриття у школі № 53 працює цілодобово, облаштовано всім необхідним для безпечного перебування тут людей під час повітряної тривоги.” - підсумував заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міськради Підлубний Едуард.

Відповідно до розпорядження міського голови Дніпра Бориса Філатова, всі укриття у Дніпрі повинні працювати цілодобово. На сьогодні у нашому місті більш ніж 300 офіційних укриттів, які отримали відповідні акти від ДСНС.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі власники відомчих укриттів нехтують безпекою містян.