Розраховане на 573 особи: як працює укриття в школі №89 у Дніпрі

У четвер, 22 червня, в рамках чергування по місту директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Андрій Пономарьов перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо облаштування у місті найпростіших укриттів, їх підтримки у належному стані та готовності у будь-який час доби прийняти людей під час повітряної тривоги. Черговий по місту відвідав укриття в КЗО "Середня загальноосвітня школа №89" Дніпровської міської ради на вулиці Титова. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Укриття в школі №89 розраховане на 573 особи. В укритті є запаси питної води, облаштовані місця для сидіння, є медичний кабінет, вогнегасники

Також приміщення облаштоване Wi-Fi, що дозволяє відвідувачам мати постійний доступ до мережі Інтернет. В приміщенні є санвузол, системами водопроводу та каналізації. Укриття відчинене цілодобово. У приміщенні існують кімната для відвідувачів з дітьми та є куточок для чотирилапих улюбленців.

Як повідомила Шинкаренко Олена Євгеніївна, в.о. директора школи №89, в навчальному закладі в сховище та зі сховища ведуть 3 виходи - 1 через центральний вхід до школи та 2 через бокові входи. Також є додатковий евакуаційний вихід у вигляді лазу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що У Дніпрі перевірили стан укриття в парку Новокодацький.