У Дніпрі перевірили стан укриття у парку Новокодацький

У Дніпрі продовжується масштабна робота по перевірці тимчасових укриттів, де містяни можуть безпечно перечекати повітряну тривогу. У п'ятницю, 16 червня, під час чергування по місту заступниця директора Департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради Анастасія Петренчук виконувала доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо стану укриттів. Чергова по місту перевірила санітарний стан укриття у парку Новокодацький та його доступність для відвідувачів парку. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

Укриття парк Новокодацький

Укриття у парку розташоване у підвальному приміщенні адміністративної будівлі, неподалік від футбольного поля. В укритті можуть перебувати одночасно до 50-ти осіб. Відповідним актом комісія ДСНС оцінила стан укриття як задовільний.

Укриття Дніпро

В укритті у парку Новокодацький є освітлення та централізоване опалення, засоби пожежогасіння, ємності з питною та технічною водою. Облаштований дитячий куточок з розмальовками та олівцями. На випадок відключення електроенергії в укритті наявні автономні ліхтарі.

Дитячий куточок в укритті

У самому парку є вказівники, які допоможуть відвідувачам знайти швидко сховище. Укриття не зачиняється та відкрито цілодобово.

Укриття парк Новокодацький

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як працює укриття в Університеті митної справи та фінансів.