Секрет ідеальної вечері: ароматна картопля на шпажках з пікантним соусом

Забудьте про нудні гарніри! Цей простий рецепт картоплі на шпажках з салом та вершково-часниковим соусом стане справжньою зіркою вашого столу. Апетитні скибочки картоплі, просочені ароматом сала та спецій, тануть у роті, а ніжний соус додає їм пікантної нотки, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Картопля - 4 шт.
Сало - 100 г.
Спеції - сіль, сушений часник, копчена паприка або будь-які на свій смак.

Соус

Сметана - 3 ст. л.
Майонез - 2 ст. л.
Сушений часник - 1/2 ч. л.
Кріп, сіль - на свій смак.

Приготування

  1. Картоплю нарізати кружечками півтора сантиметра. Сало нарізати тонкими слайсами. Замаринувати картоплю у спеціях з оливковою олією, добре перемішати.
  2. Нанизити на шпажки почергово сало з картоплею. Поставити в заздалегідь розігріту духовку на 30-35 хв. при температурі 200 градусів. Для соусу змішати всі інгредієнти.

Також раніше ми писали Пиріжки з рисом та яйцем за лічені хвилини: оригінальний рецепт на будь-який смак