Серця, що мріють про домівку: троє дітей шукають сім'ю у Дніпрі

Вони – братик і дві сестрички, повні життя і мрій. Але найголовніша мрія у них одна – мати маму і тата. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

Отже, знайомимося детальніше:

Денис, 14 років. Доброзичливий, веселий, комунікабельний хлопчик, поважає старших, позитивно сприймає оточуючих, врівноважений. Має хороший фізичний розвиток, захоплюється футболом, займається на турниках, раніше займався боксом і хоче будувати спортивну кар’єру. Проявляє інтерес до гітари. Його заповітне бажання – жити в сім’ї разом із сестрами і мати матір, якій буде допомагати готувати різноманітні страви, адже це ще одне його хобі.

12-річна Діана – самостійна, весела, доброзичлива, неконфліктна, легко йде на контакт. У спілкуванні з однолітками не агресивна, уважна, має багато друзів. Бере активну участь в іграх, змаганнях, уміє зібрати коло себе дітей, організувати гру.


Має гарні фізичні та розумові здібності. Відвідувала секцію з баскетболу та навчалась грі на піаніно. Має мрію продовжити навчання музиці. Діана хоче жити в сім’ї де буде багато дітей, щоб були молодші братики та сестрички, за якими вона буде доглядати, тому що в подальшому вона мріє стати вихователем дитячого садка.

Наймолодша 10-річна Вероніка – також дуже активна, самостійна, позитивно налаштована дівчинка, комунікабельна, легко вступає в контакт з дорослими та з дітьми. Відвідувала секцію з баскетболу, мала хороші досягнення, але завжди мріяла гарно малювати. ЇЇ мрія стати художницею, щоб її малюнки виставлялись в галереях.
Пізнавальні здібності виявляються в допитливості, любові до спостереження.


Дівчинка хоче мати велику сім’ю, щоб ніколи не було сумно. Дуже мріє про маму, яка буде допомагати їй виконувати домашні завдання, буде читати з нею казки, буде її любити.

А поки що дітки знаходяться у нашому закладі на повному державному забезпеченні. Ця трійка — рідні, і роз'єднувати їх не можна. Їм усім підійдуть такі сімейні форми виховання, як: опіка, дитячий будинок сімейного типу, прийомна сім'я, усиновлення. У період воєнного стану усиновлення та влаштування дітей до сімейних форм виховання на територію інших держав не провадиться.

Допоможемо дітям знайти родину.  За додатковими питаннями дзвоніть: управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76.

Також раніше ми писали Як українцям, котрі усиновили дітей, оформити виплату в Дії (покрокова інструкція)