Сертифікати на покупки: найбільша мережа супермаркетів АТБ запустила новий корисний сервіс

З липня у найбільшій національній торговій мережі України АТБ з’явився новий сервіс. Відтепер в інтернет-магазині можна придбати сертифікати на покупки в магазинах АТБ. Він дає змогу зробити покупку у будь-якому з 1200 магазинів компанії по всій країні. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу компанії.

Електронний сертифікат номіналом 500 гривень після придбання в інтернет-магазині можна легко передати рідним чи друзям, адже він неіменний. Термін дії сертифікату – рік з моменту придбання. Використовувати той самий сертифікат можна лише раз, адже кожен має унікальний номер-код. 

Наразі є тільки сертифікати на 500 гривень, але пізніше компанія планує додати інші номінали. Але якщо сума чеку більша за 500 гривень, можна доплатити готівкою. Якщо ж сума чеку менше 500 гривень, різниця не повертається.

Нова послуга - надзвичайно важлива в умовах війни, адже супермаркети АТБ працюють по всій країні – також і у прифронтових містечках. В мережі працюють над тим, щоб населення завжди мало доступ до якісних продуктів та товарів за доступними цінами. 

Як придбати сертифікат?

Придбати сертифікат доволі просто. Треба зайти на сайт інтернет-магазину АТБ, ввести контактні дані, кількість сертифікатів та оплатити покупку банківською карткою. Після цього на вказану електрону адресу прийде лист з підтвердженням оплати та кодами сертифікатів. Далі можна йти за покупками! На касі вам просто треба буде повідомити код сертифікату.