Шахраї з Дніпропетровщини намагалися ошукати підприємців від імені Волинської ОВА

Мешканці Дніпропетровської області намагалися ошукати волинських підприємців та волонтерів, представляючись головою Волинської обласної військової адміністрації та його заступником. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу Нацполіції Волинської області.

У червні цього року в месенджери волинським підприємцям та волонтерам почали надходити повідомлення нібито від Волинської обласної військової адміністрації з проханням надати кошти на потреби армії.

Спочатку шахраї навіть надсилали нібито "офіційний лист", а потім телефонували з невідомого номера, представляючись головою Волинської ОВА чи його заступником, узгоджували деталі та обгрунтовували ті чи інші потреби. Такі дії викликали підозру у представників бізнесу. Потім цю інформацію спростували і в ОВА.

Волинські правоохоронці встановили, що до вчинення шахрайств від імені обласної адміністрації причетними мешканці Дніпропетровської області.18 липня на території Дніпропетровщини у підозрюваних в шахрайстві поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких було вилучено мобільні телефони, банківські картки, флешки та інші речові докази.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині хлопець ошукував людей в інтернеті.